Мобільний оператор "Київстар" вирішив припинити підтримку технології 3G, і вже почав повідомляти своїх абонентів про це через SMS-повідомлення. Такі дії вжито через стрімкий розвиток 4G-мережі та впровадження нових технологій.

Згідно з повідомленням від MZU-Мобільного Зв'язку України, причиною відмови від 3G є прагнення "Київстару" до просування нових стандартів зв'язку.

У повідомленні йдеться, що "Київстар" вже розпочав розсилку SMS про відключення 3G, а докладну інформацію про дату відключення буде надано заздалегідь.

4G / фото: Pixabay
4G / фото: Pixabay

Для того, щоб продовжувати користуватися високошвидкісним мобільним інтернетом та зв'язком після відключення 3G, користувачі повинні увімкнути підтримку 4G/LTE на своїх смартфонах.

Популярні новини зараз
Кого зі студентів можуть мобілізувати в липні: перелік та пояснення Гороскоп на липень-2024 для всіх знаків Зодіаку: відмова Козорогів, поїздка Овнів та розваги Близнят Без світла по 20 годин: мешканцям багатоповерхівок радять підготуватися до суворої зими 10 800 грн для кожного члена сім'ї: хто отримає відчутну підтримку
Показати ще

Для користувачів Android пропонується наступна інструкція:

  • вибрати "Параметри" -> "Підключення" -> "Мобільні мережі" -> "Тип мережі" та вибрати режим мережі, описаний як "4G" або "LTE".

Для користувачів IOS пропонується:

  • зайти в "Параметри" -> "Стільникові дані" та увімкнути "Стільникові дані", після чого мережа, що підтримується телефоном, буде автоматично оновлена.

А ми нагадуємо про додаткові хвилини, ГБ та знижки: "Київстар" побалує абонентів подарунками.

Раніше ми писали про те, що бонентів "Київстар" поставлять перед вибором: це буде непросто

Крім того, Знай.ua повідомляв про відключення світла та мобільний зв'язок: "Київстар" пояснили, чого чекати українцям