Популярний оператор мобільного зв'язку Lifecell відкриває доступ до сервісів лише за 1 гривню. Символічна плата дозволить користуватися послугами цілих три тижні. Про це йдеться на офіційній сторінці компанії у соціальній мережі facebook.

Заощадити на послугах мобільного оператора – рідкісний шанс, який не можна упускати. Всього за 1 гривню клієнти Lifecell зможуть отримати пакет послуг майже на цілий місяць.

"Lifecell", скріншот: YouTube
"Lifecell", скріншот: YouTube

Так, абоненти Lifecell можуть заплатити символічну суму та на 21 день отримати доступ до мобільного додатка та однойменного сервісу ТВ+ у рамках нового пакету "Мега+".

"Перші 21 день користування пакетом "Пакет Мега+" - 1 грн, далі - 109 грн/28 днів", - повідомили в компанії.

Популярні новини зараз
Українцям будуть по-новому вручати повістки: все зміниться з 16 липня Не надумайте брати ці яйця: українців попередили про небезпеку у супермаркеті Українців приготували до нових платіжок за газ – як раніше вже не буде: що відбувається "Київводоканал" дав споживачам кілька тижнів: якщо встановлено лічильник, зробіть це
Показати ще

TV, скріншот: YouTube
TV, скріншот: YouTube

Що можна отримати лише за гривню:

  • доступ до топових фільмів, новин та колекції дитячих мультфільмів;
  • більш ніж 145 каналів, включаючи Discovery, Setanta, Cine+;
  • якість HD;
  • можливість використовувати одночасно на 3 різних пристроях.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, ціни на зв'язок після подорожчання електроенергії: Lifecell відповіли, чи готуються нові тарифи.

Також наш портал інформував, Vodafone попередив клієнтів про важливі зміни: що буде з номерами, якими ви користувалися багато років.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, "Київстар" відреагував на безмежні питання щодо підвищення тарифів: "Довго утримувався від цього..."