Громадська організація "Кроки життя" оголосила про надання безкоштовних продуктових наборів для внутрішньо переміщених осіб, які проживають у Києві. Ця допомога має на меті підтримати тих, хто переїхав до міста внаслідок конфліктів, катастроф чи інших непередбачуваних обставин.

Скористатися цією можливістю можуть сім'ї з дітьми до 18 років, які отримали статус внутрішньо переміщених осіб (ВПО) і переїхали до Києва до 2022 року. Важливою умовою є те, що це повинно бути перше звернення за гуманітарною допомогою до даної організації. Кожна сім'я отримує лише один продуктовий набір.

гуманітарна допомога
гуманітарна допомога

Для цього потрібно зареєструватися. Форма реєстрації буде доступна близько з 14:00 21 травня на сторінках організації в Instagram, Telegram та Facebook. Після реєстрації набори можна буде отримати 22 травня з 11:00 до 14:00 за адресою: м. Київ, вул. Білоруська, 34 (вхід через двір, на базі бомбосховища).

Для отримання допомоги необхідно мати при собі оригінали паспортів усіх членів сім'ї, свідоцтва про народження дітей та довідки про статус внутрішньо переміщених осіб. Це забезпечить правильну та ефективну обробку вашого звернення та отримання допомоги.

Популярні новини зараз
Краще на якийсь час переїхати: п'ять областей відключатимуть частіше за інших - список Мобілізація 2024: як держава "закручує гайки" для ухилянтів 21 грн на день, а на місяць – майже 600 грн: "Київстар" приголомшив "грабіжницькими" умовами Пенсіонерам підвищили ще одну надбавку: хто отримає на 300 гривень більше
Показати ще

Гуманітарна допомога. Фото: скрін youtube
Гуманітарна допомога. Фото: скрін youtube

Видаватимуть набори 22 травня з 11:00 до 14:00 за адресою: м. Київ, вул. Білоруська, 34 (вхід із двору, на базі бомбосховища).

Нагадаємо, нардеп Валерій Дубіль допоміг з прихистком коней, евакуйованих з Харківщини

Вам буде цікаво дізнатися за гроші простих українців? У Дубаї відшукали нерухомість Богуслаєва, Злочевського та Ємельянової