Абоненти Vodafone можуть щомісяця одержувати безкоштовні гігабайти мобільного інтернету. Що для цього потрібно зробити, пояснили на офіційній сторінці оператора у соціальній мережі Facebook.

Оператор мобільного зв'язку Vodafone регулярно радує клієнтів приємними бонусами та подарунками. На цей раз у деяких абонентів з'явилася можливість отримати додаткові гігабайти інтернету без доплат.

Vodafone, скріншот: YouTube
Vodafone, скріншот: YouTube

Розраховувати на бонус можуть абоненти, які обслуговуються у рамках тарифних планів Red Start, Red Pro та Red Max. До основного пакета послуг їм надаватимуть 10 гігабайтів інтернету.

Цей подарунок надаватиметься щомісяця протягом пів року, але за умови сплаченого рахунку.

Популярні новини зараз
Наступного місяця пенсія може не прийти – хто з пенсіонерів ризикує залишитися з пустим гаманцем Після ТЦК біжіть у банк: фінустанови вимагають оновлення даних Гроші змусять повернути державі: українців попередили Олена Бюн розповіла, хто насправді замовив убивство Ірини Фаріон
Показати ще

Мобільний інтернет. Фото: Youtube
Мобільний інтернет. Фото: Youtube

"Легко і без доплат: просто активуйте пакет послуг за вашим тарифом на місяць. Після цього гігабайти нарахуються автоматично і будуть надаватися на щомісячній основі протягом 6 місяців за умови оплаченого рахунку", - йдеться у повідомленні в компанії.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції.

Також наш портал інформував, Vodafone попередив клієнтів про важливі зміни: що буде з номерами, якими ви користувалися багато років.

Крім того, інформаційний портал "Знай" повідомляв, гроші списують, а за що – незрозуміло: абоненти "Київстар" не дораховуються своїх кревних.