Українці, які мріють про власний агробізнес, можуть взяти участь у програмі "Агрокебети. Рости своє". Цей проєкт став можливістю для мікро-, малого і середнього бізнесу у сфері сільського господарства реалізувати свої підприємницькі ідеї та отримати фінансову підтримку на їх втілення.

Зазаначається, що аграрії, які приймуть участь у програмі, отримають можливість навчатись ефективним стратегіям залучення інвестицій та розвитку власного бізнесу. Перед початком конкурсу бізнес-ідей аграріїї проходитимуть навчальні модулі з бізнес-планування, аналізу ринку, управління ланцюгами постачання, сталого сільського господарства та інших важливих аспектів підприємницької діяльності.

Аграрії
Аграрії

Окрім цього, учасникам програми нададуть можливість працювати в команді з наставниками, які допомагатимуть консультувати та підтримувати їх протягом всього процесу. Важливою частиною навчального проєкту є розробка техніко-економічного обґрунтування своїх агропродовольчих ідей. Після презентації проектів автори отримають зворотній зв'язок і рекомендації від експертів.

Грантова програма передбачає вибір 10 найперспективніших проектів, які отримають фінансову підтримку у розмірі до 200 000 грн. Серед потенційних учасників програми можуть бути підприємці, чия діяльність пов’язана з сільським господарством або суміжними сферами, особи, які прагнуть започаткувати свій бізнес з нуля, а також ветерани війни та внутрішньо переміщені особи.

Популярні новини зараз
Сонячна буря викликає масштабний збій енергосистем: постраждає вся планета Продаж квартири зажене у мінус: нові податки на нерухомість з’їдять весь прибуток Асфальт буде плавитись під ногами: в Україну знову повернеться спекотна погода Після ТЦК біжіть у банк: фінустанови вимагають оновлення даних
Показати ще

Тим, хто бажає взяти у програмі, необхідно подати заявку до 1 червня 2024 року. Початок навчальних заходів запланований на 3 червня, а програма триватиме до вересня.

У жовтні цього року експертна рада відбере 10 переможців грантової програми "Агрокебети", які отримають фінансову підтримку на розвиток або започаткування власної справи в сільському господарстві.

Молодим підприємцям, які бажають займатися сільським господарством, допоможуть отримати необхідні навички та знання. Тут на підмогу прийдуть ментори, які поділяться своїм досвідом та порадами з тими, хто стоїть на початку свого шляху в агробізнесі.

Крім цього, для учасників програми будуть організовані лекції від експертів провідних agri-food компаній.

Раніше ми повідомляли, що Українцям дозволили збільшити розмір пенсії, але не всім: кому пощастить

Нагадаємо, Коли комуналка душить: українцям розповіли, як вилізти з боргового зашморгу