Жінка з Дніпра зіштовхнулася із проблемою подвійної оплати за спожитий газ. Використовуючи сервіс "Приват 24", вона перерахувала суму в 7 830 гривень на рахунок компанії "Дніпропетровськгаз збут" за газ.

Однак, у зв'язку із зміною постачальника на "Нафтогаз України" з 1 травня 2022 року, ця оплата вже не мала юридичної сили для нового постачальника, і жінці довелося сплатити газ вдруге.

Нафтогаз
Нафтогаз

Зіткнувшись із такою ситуацією, жінка спробувала повернути свої кошти через звернення до "Дніпропетровськгазу збуту". Вона подала заяву про повернення переплати, але "Укрпошта" її повернула через пропущений термін зберігання.

Після цього вона звернулася до суду щодо вирішення цього питання.

Популярні новини зараз
"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

Жовтневий районний суд Дніпра розглянув ситуацію та вирішив на користь жінки, наказавши "Дніпропетровськгаз збут" повернути переплачені 7830 гривень.

Квитанція "Нафтогазу", скріншот: Facebook
Квитанція "Нафтогазу", скріншот: Facebook

У своєму рішенні суд зазначив, що жінка використала всі доступні способи для досудового вирішення конфлікту, але фінансові зобов'язання з боку "Дніпрогазгаз збут" так і не було виконано, що стало підставою для задоволення позовних вимог.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, нові ціни на газ змусять українців вивертати кишені: з травня вдвічі

Раніше Знай.ua стало відомо про те, що "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Вам буде цікаво дізнатися одна квитанція "обважнить" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду