ПриватБанк представив новий сервіс під назвою "Конверти", який допоможе збирати кошти для гуманітарних проектів, підтримки ЗСУ, а також волонтерських та благодійних ініціатив.

Окрім того, ця послуга надає змогу клієнтам банку просто управляти своїми фінансами. Про це повідомила прес-служба фінустанови 17 квітня.

Приват24. Фото: скрін youtube
Приват24. Фото: скрін youtube

Дмитро Мусієнко з ПриватБанку розповів, що з часу запуску бета-версії "Конвертів" два з половиною місяці тому, банк отримав понад 500 ідей від користувачів про те, як покращити сервіс. Більшість з цих пропозицій вже реалізовано, і банк має намір продовжувати вдосконалювати "Конверти" з кожним оновленням.

"Під час перших місяців роботи нової служби українці активно відкривають "Конверти" для збору коштів на допомогу ЗСУ та інші благородні цілі", – зазначив Мусієнко.

Популярні новини зараз
Стосується всіх власників газових лічильників: "Газмережі" терміново попередили споживачів Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Відділення Приватбанку
Відділення Приватбанку

Оновлена версія "Конвертів" дозволяє вносити кошти на волонтерські чи особисті конверти з будь-якої банківської картки чи через цифрові гаманці, такі як Apple Pay чи Google Pay.

Одна з особливостей нової послуги – це те, що ви можете зібрати гроші з різних зборів у один конверт. Це дуже зручно, особливо для волонтерів.

"Конверти" можуть використовуватись для оплати покупок чи послуг, а також для переказу коштів на особисті картки, картки інших осіб або на конверти друзів та родичів.

"Приват24". Фото: скрін youtube
"Приват24". Фото: скрін youtube

Окрім того, кожний "Конверт" може бути оснащений детальним описом, зображенням та можливістю швидкого поширення у соціальних мережах для збору необхідних сум.

Для відкриття власного "Конверта" достатньо зайти в "Приват24" і скористатися меню "Конверти" або "Гаманець".

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, витрушують гроші попри обстріли та війну: українець скаржиться на працівників ПриватБанку

Також, Знай.ua писав про до 500 гривень повернеться на картку: ПриватБанк порадував приємним сюрпризом