Побутові споживачі до кінця місяця мають перевірити квартирні лічильники, щоб не отримати проблем із комунальними платіжками. Про це попередили на facebook-сторінці Комунального концерну "Центр комунального сервісу".

Мешканцям столиці нагадали, що з 5 квітня та до кінця місяця відкрито бази для передачі показників квартирних лічильників. У цей період слід передати дані про споживання, щоб отримати правильні нарахування у платіжках.

Лічильник води / фото: скріншот Youtube
Лічильник води / фото: скріншот Youtube

"Із 5-го числа і до останнього дня поточного місяця, для коректних нарахувань за спожиті комунальні послуги, кияни можуть передавати показання квартирних лічильників та актуалізувати інформацію щодо їх заміни, повірки чи встановлення на облік", - йдеться у повідомленні.

Комунальники зазначили, що споживачам, які тимчасово не користуються послугами, для коректних нарахувань рекомендується передавати постійні показники лічильників.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Платіжки за комуналку. Фото: скрін youtube
Платіжки за комуналку. Фото: скрін youtube

Нагадаємо, що споживачі, які не передають показники лічильників, одержують платіжки із сумами, розрахованими на підставі середнього споживання за попередні періоди.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, боржникам приготуватися: комунальники перейшли на "крайній" метод боротьби з неплатниками.

Також наш портал інформував, за прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, комуналка, пальне та продукти харчування: як подорожчало життя українців за два роки повномасштабного вторгнення.