Українців "порадували" новим тарифним сюрпризом. Комунальники оголосили про запровадження нової вартості послуг з управління багатоквартирним будинком.

Зміни будуть локальними та торкнуться лише мешканців міста Старокостянтинів, Хмельницької області. Про це повідомляє місцеве видання starkon.city.

Платіжки. Фото: скрін youtube
Платіжки. Фото: скрін youtube

Діючий мораторій на підвищення комунальних тарифів поширюється не на всі послуги, тому суми в деяких платіжках все одно зростають.

Так, у Старокостянтинівському ЖЕКу оголосили мешканцям багатоповерхівок про завершення дії договору щодо надання послуг з управління багатоквартирним будинком. Новий договір споживачів закликають підписати до 26 квітня, інакше буде припинено обслуговування будинків.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Багатоповерхівка. Фото: скрін youtube
Багатоповерхівка. Фото: скрін youtube

Вишенькою на торті стала новина, що разом із новими договорами буде запроваджено і нові розцінки на послуги. Попередньо тариф на послуги з управління багатоквартирним будинком планують підняти одразу на 50%.

До слова, мораторій, який забороняє перерахунок тарифів на газ, гарячу воду та тепло, за прогнозами Нацбанку, можуть скасувати у 2025 році. У такому разі на українців очікує поетапне подорожчання вищезгаданих послуг.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, українцям анонсували поетапне вивертання кишень: тарифи зростатимуть навесні та влітку.

Також наш портал інформував, комуналка подорожчає, а субсидій на всіх не вистачить: на українців чекає голодне майбутнє.

Крім того, ми писали, показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили".