Для всіх наших дорогих і шановних читачів, які під час походу в магазин або на ринок уважно стежать за змінами цінників на популярні продукти харчування, є ціла низка дуже важливих новин. Справа в тому, що великі українські мережі супермаркетів відновили цінники на базові продукти харчування.

У перші дні квітня змінилися ціни на борошно, цукор та сіль.

Про це стало відомо завдяки оперативній інформації від аналітиків економічного порталу Minfin.

Бакалія, скріншот: YouTube
Бакалія, скріншот: YouTube

Вартість солі

Морська харчова сіль подешевшала з 33,71 грн/кг до 31,80 грн/кг. Якщо у Варус вона продається по 23,90 грн/кг, то вже в МегаМаркеті вона обійдеться в 37,60 грн/кг. Також є "середня" пропозиція у мережі супермаркетів "Ашан", тут за кіло солі беруть 33,90 грн.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Ціни на сіль, скріншот: Minfin
Ціни на сіль, скріншот: Minfin

Вартість борошна

Середня вартість пшеничного борошна Хуторок не змінилася – 23,23 грн/кг. А ось два кілограми такого ж борошна подешевшали на кілька копійок, до 40,15 грн. Найвигідніша пропозиція для покупців у мережі "Мегамаркет", тут за 1 кг борошна "Хуторок пшеничне" беруть лише 23,10 грн.

Ціни на борошно, скріншот: Minfin
Ціни на борошно, скріншот: Minfin

Вартість цукру

Зокрема цінник на цукор опустився з 29,78 грн/кг до 28,60 грн/кг. Приміром, у Метро він коштуватиме 27,90 грн/кг, а от Ашану за нього вже доведеться віддати 29,90 грн/кг.

Ціни на цукор, скріншот: Minfin
Ціни на цукор, скріншот: Minfin

Нагадаємо, ситуація з урожаєм майже критична: що буде з цінами на продукти харчування.

Раніше повідомлялося, пенсіонерам нададуть знижку на покупки в супермаркеті: можна заощаджувати цілий рік.

Також, курочки добре мчать: ціни на яйця в Україні знижуються.