Не так давно ПриватБанк оголосив про справжній прорив у сфері банківських послуг для своїх міжнародних клієнтів. Наприклад, ви знаходитесь за кордоном і раптом знаходитесь перед потребою в новій банківській картці.

Раніше це могло стати викликом, але тепер ПриватБанк зробив величезний крок назустріч своїм клієнтам.

З початком квітня, клієнти банку в Естонії, Латвії, Італії, Словаччині та Угорщині отримали можливість замовити доставку банківських карток прямісінько до своїх дверей.

Картка. Фото: Приватбанк
Картка. Фото: Приватбанк
Картка. Фото: Приватбанк

Це розширення послуги включилося до вже існуючого списку, який охоплює такі країни, як Польща, Молдова, Литва, Німеччина, Чехія та Румунія, збільшивши територію банківського обслуговування до 11 країн.

Популярні новини зараз
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Цей крок став справжньою знахідкою для тих, хто звик до мобільності та не хоче втрачати зв'язок із своїми фінансами. Тепер, для того щоб перевипустити картку або замовити нову, не потрібно звертатися по допомогу до родичів або друзів в Україні.

Дізнайтеся про вигідну оплату, та доставку, nash.live
Дізнайтеся про вигідну оплату, та доставку, nash.live

Все, що потрібно – це доступ в інтернет та кілька кліків у мобільному додатку або на веб-сайті Приват24.

Банк також пішов на зустріч своїм клієнтам, запровадивши акцію з безкоштовною доставкою карток, замовлених через Приват24, до кінця квітня.

Процес замовлення зроблений настільки простим і інтуїтивно зрозумілим, що не вимагає багато часу або зусиль. Ви просто вибираєте потрібну послугу, заповнюєте необхідні поля і ваша картка вже на шляху до вас.

Ноутбук. Фото: скрін youtube
Ноутбук. Фото: скрін youtube

Враховуючи ситуацію з війною в Україні, ПриватБанк не лише продовжив термін дії карток, але й активно працює над забезпеченням безперервного доступу до фінансових послуг, де б їхні клієнти не знаходилися.

Раніше повідомлялося на порталі Знай.ua не застрахований ні Приват, ні Моно: українців попередили про "крадіжку" карток просто з банкомату

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, тепер ще одна категорія: ПриватБанк повідомив приємні новини