OPT Bank запустив акцію, спрямовану на підтримку пенсіонерів, які часто змушені заощаджувати через низькі соціальні виплати. Суть акції полягає в тому, що пенсіонери можуть отримати гарантовану знижку у розмірі 20% при покупках у мережі супермаркетів Varus.

Для цього необхідно скористатися карткою "Особлива" від OPT Bank та сплатити покупки безготівковим способом, повідомляє джерело.

Супермаркет Varus
Супермаркет Varus

Акція діятиме з 9.02.2024 по 31.01.2025 року та поширюється на всіх клієнтів OPT Bank, які користуються карткою "Особлива".

Виняток становлять лише певні категорії товарів, такі як тютюнові вироби, алкоголь та подарункові сертифікати.

Популярні новини зараз
З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Для участі в акції пенсіонерам необхідно:

  1. Бути клієнтом OPT Bank.
  2. Мати платіжну картку "Особлива".
  3. Здійснювати покупки у магазині "VARUS".
  4. Розплачуватися за покупки карткою "Особлива" у безготівковий спосіб.

молочні продукти, ілюстративне фото
молочні продукти, ілюстративне фото

Ця пропозиція доступна для всіх пенсіонерів та місцевих мешканців у багатьох регіонах України. Пенсіонери можуть отримати фінансову допомогу, здійснюючи покупки в магазинах "VARUS" та оплачуючи їх карткою "Особлива" від OPT Bank.

Підтримка надається як переселенцям, так і місцевим мешканцям, і акція поширюється на велику частину населених пунктів України. Більш детальну інформацію про місцезнаходження магазинів "VARUS" та графік їх роботи можна знайти на офіційному сайті банку або по телефону.

Нагадаємо, "Сплатили, чи буде бонус?": у "Нафтогазі" чітко відповіли, як отримати знижку на газ

Раніше ми писали про те, що українці мають право на знижку на комуналку: кого це стосується і як подати заяву

Крім того, Знай.ua повідомляв, що дрібниця, а приємно: Vodafone дає знижку на 6 місяців, як отримати