Мобільний оператор Vodafone подарує українцям два пакети послуг по 4 тижні кожний. Про це йдеться на офіційній сторінці компанії у соціальній мережі facebook.

Vodafone намагається регулярно радувати абонентом вигідними знижками та приємними подарунками. На цей раз мобільний оператор дарує відразу два пакети послуг сумарно майже на два місяці.

Vodafone, скріншот: YouTube
Vodafone, скріншот: YouTube

Однак скористатися вигідною пропозицією зможуть виключно нові абоненти, які підключили тарифи з Vodafone Joice.

"Акція "2 пакети послуг включено" діє для нових клієнтів тарифів Joice Start, Joice Pro, Joice Max. Для клієнтів тарифу Joice Start Special акція не доступна", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У Vodafone попередили, що термін дії акції обмежений, тому охочим краще поспішити.

Мобільний зв'язок, скріншот: YouTube
Мобільний зв'язок, скріншот: YouTube

"Термін дії Акції для нових абонентів передплаченої форми з 26.02.2024 по 31.03.2024 включно, за умови здійснення першого дзвінка з 26.02.2024 по 31.03.2024", - пояснили в компанії.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, абоненти Vodafone скаржаться на неправомірні списання: тариф проплачено, а гроші зникають.

Також наш портал інформував, гроші зникають з рахунку: абонентам Київстар, Lifecell та Vodafone розповіли, як перевірити, куди вони подіються.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, абоненти збунтувалися проти "Київстару": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються.