"Нова пошта" дала шанс українцям заощадити на доставці. Спеціальна пропозиція діятиме лише до 30 квітня. Деталі розкрили на офіційній сторінці компанії у соціальній мережі facebook.

Українці до 30 квітня можуть скористатися пропозицією від "Нової пошти" та замовити безкоштовну доставку перевипущеної картки ПриватБанку до відділення або поштомату.

Нова Пошта. Фото: скрін youtube
Нова Пошта. Фото: скрін youtube

"Треба терміново замовити нову картку ПриватБанк чи перевипустити діючу, але не маєш часу прийти до відділення? Відставити паніку. Ми продовжили термін безкоштовної доставки картки до 30 квітня", - йдеться у повідомленні.

Як замовити картку для доставки по Україні:

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще
  • відкрити додаток "Приват24" та перейти в меню "Всі карти";
  • вибрати карту, яку необхідно перевипустити, та перейти до її налаштувань;
  • натиснути "Замовити карту" та "Доставка по Україні".

Карта ПриватБанку. Фото: скрін youtube
Карта ПриватБанку. Фото: скрін youtube

"Якщо ви бажаєте замовити доставку нової пластикової картки, спочатку оформте Digital картку (віртуальну), а потім у меню «Усі картки» замовте її доставку", - підказали у ПриватБанку.

Крім того, українці можуть замовити доставку картки за кордон. Поки що лише в наступні країни - Польща, Румунія, Чехія, Німеччина, Молдова, Литва.

Раніше портал Знай повідомляв, фінансові труднощі більше не перешкода: "Нова пошта" пропонує "Посилання в кредит".

Також наш портал інформував, цьому вас оператори не навчать: як вибрати банківську картку та уникнути зайвих витрат на неї.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, у "ПриватБанку" пояснили, чому при покупках з картки гроші знімають двічі.