Для всіх наших дорогих і шановних читачів, які під час походу в магазин або на ринок уважно стежать за змінами цінників на популярні продукти харчування, є ціла низка дуже важливих новин. Справа в тому, що великі українські мережі супермаркетів відновили цінники на овочі.

Поки що українці стежать за балконною розсадою, у супермаркетах перець болгарський, огірки та помідори - змінилися в ціні. Огірки та перець подорожчали, а от помідори навпаки – трохи знизилися в ціні.

Про це стало відомо завдяки інформації від аналітиків економічного порталу Minfin.

Ціни на овочі. Фото: скрін youtube
Ціни на овочі. Фото: скрін youtube

Вартість огірків

Згідно з відкритою інформацією, станом на 22 березня, гладкі огірки подорожчали порівняно з минулим місяцем майже на 7 гривень до 134,68 грн/кг. Тепличні зросли в ціні з 105,69 грн/кг до 76,90 грн/кг.

Популярні новини зараз
Шокуюча знахідка посеред льодовика: в Альпах археологи натрапили на щось жахливе Українцям знову заплатять 2200 гривень: шанс підготуватися до зими Батьків змусять заплатити: в Раді затвердили важливий проект З 1 червня українці платитимуть за воду по оновленому тарифу: кому радять приготуватися
Показати ще

Ціни на огірки, скріншот: Minfin
Ціни на огірки, скріншот: Minfin

Вартість помідорів

А ось для любителів червоних помідорів є гарна новина – вони подешевшали з 97,78 грн/кг до 92,46 грн/кг. А ось рожеві та вершка, навпаки, підвищилися в ціні, до 144,00 грн/кг та 116,48 грн/кг відповідно.

Ціни на помідори, скріншот: Minfin
Ціни на помідори, скріншот: Minfin

Вартість болгарського перцю

Не пощастило й шанувальникам болгарського жовтого перцю – його вартість у березні підскочила з 201,04 грн/к до 232,67 грн/кг.

Ціни на болгарський перець, скріншот: Minfin
Ціни на болгарський перець, скріншот: Minfin

Нагадаємо, чи доведеться купувати половинку? Українські супермаркети оновили ціни на ковбасу, хліб та сардельки.

Раніше повідомлялося, макарони доведеться жувати без кетчупу: як змінилися ціни на популярні соуси та спеції.

Також, омлет із філе – спробують навіть пенсіонери: в Україні знизилися ціни на курятину та яйця.