Вибір оптимального тарифу на мобільний зв'язок може бути простим і зручним, як купівля товарів в інтернет-магазині. І Vodafone запровадив інноваційний сервіс, що допомагає абонентам порівняти вартість послуг усіх українських мобільних операторів.

Тепер абонентам не потрібно витрачати час на пошук інформації щодо різних тарифів на різних ресурсах.

Vodafone. Фото: скрін youtube
Vodafone. Фото: скрін youtube

Достатньо запровадити суму, яку вони готові витратити на мобільний зв'язок, на спеціальній сторінці, щоб отримати список усіх доступних варіантів тарифів.

Сервіс видає докладні карти з характеристиками тарифів, такими як вартість, доступні хвилини та інтернет, а також кількість програм для безлімітного використання. Тепер абоненти можуть ухвалювати поінформовані рішення щодо вибору тарифу.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім "Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Зв'язок, фото: Vodafone
Зв'язок, фото: Vodafone

До речі, при переході до мережі Vodafone абоненти отримають знижку до 40% на послуги мобільного зв'язку протягом перших шести місяців передплати. Тариф Turbo пропонує інтернет без обмежень, масу хвилин для дзвінків і навіть роумінг лише за 100 гривень протягом перших 6 місяців.

Отже, новий сервіс Vodafone – це простий та зручний спосіб вибрати ідеальний тариф на мобільний зв'язок та зробити своє життя насиченим та комфортним.

Нагадаємо, Vodafone дає абонентам знижки, а списує повну суму

Раніше ми писали, що з кожного абонента по 5%: у "Київстарі" анонсували підвищення тарифів

Нові номери, знижки та бонуси для абонентів: "Vodafone" вирішив побалувати весняними привілеями