Українці можуть отримати одноразову матеріальну допомогу на дитину, яка виплачується щорічно. Розмір виплати може сягати 20 тисяч гривень. Про це повідомляє telegram-канал "Херсонський Хаб".

Діти віком від 7 до 18 років, які постраждали від збройної агресії росії, можуть отримати фінансову допомогу на оздоровлення або психологічну реабілітацію. Виплати фінансуються з обласного бюджету Херсонської області.

Українці з дітьми / фото: відкриті джерела
Українці з дітьми / фото: відкриті джерела

"Щорічна одноразова матеріальна допомога надається за заявою до місцевих органів соціального захисту населення. Розмір щорічної одноразової матеріальної допомоги не може перевищувати 20 тисяч гривень за рахунок коштів обласного бюджету Херсонської області", - говориться у повідомленні.

Виплати. Фото: скрін youtube
Виплати. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Для ФОП вступили у дію нові правила Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

Отримати матеріальну допомогу можуть діти, які офіційно мають статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів. Також обов'язковою є реєстрація або фактичне проживання на території Херсонської області.

Заява про надання допомоги розглядається місцевими органами соціального захисту протягом п'яти робочих днів із моменту її подання.

Фінансова допомога. Фото: скрін t.me/kherson_hub_ua/734
Фінансова допомога. Фото: скрін t.me/kherson_hub_ua/734

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, до 14 000 грн в одні руки: українцям пропонують щедру фінансову допомогу.

Також наш портал інформував, літнім українцям виплатять бонус до пенсії: хто і на яку суму може сподіватися.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 гривень одним платежем.