Vodafone спіймали на безпідставному списанні коштів з рахунку. Про це свідчать коментарі на офіційній facebook-сторінці мобільного оператора.

Українець поскаржився, що у нього та його дружини зняли з рахунку 50 та 45 гривень нібито за інтернет. При цьому він запевнив, що ця послуга не використовується та взагалі відключена.

Vodafone. Фото: Youtube
Vodafone. Фото: Youtube

"Чому знову почалися побори за вигадані послуги?!! Щоправда, за останні 2 роки війни це вперше, але по великому, у лютому, з мене списали 50 гривень, думав це випадковість, перевірив у дружини, теж списали 45 гривень", - поскаржився українець.

Абонент заявив, що такі "сюрпризи" для нього, як пенсіонера і, до того ж біженця, фінансово дуже болючі.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Мобільний зв'язок. Фото: скрін youtube
Мобільний зв'язок. Фото: скрін youtube

"Ми з дружиною 2 рази біженці, зараз у Польщі, доводиться економити на всьому, а тут ще водофон вирішив "допомогти" пенсіонерам. Соромно за вас панове", - обурився абонент.

У Vodafone відреагували на скаргу та запевнили, що просто так гроші з рахунку зняти не могли. Пенсіонеру пообіцяли докладно розібратися у ситуації.

Скарга на Vodafone. Фото: скрін facebook.com/VFUkraine
Скарга на Vodafone. Фото: скрін facebook.com/VFUkraine

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, для тих, хто не хоче втрачати "старий" номер: lifecell запустив єдиний тариф на сім-картки різних операторів.

Також наш портал інформував, за послуги платити не потрібно: клієнтам Київстар роздають безкоштовний інтернет та хвилини спілкування.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, дитинство в епоху гаджетів: вчені з'ясували зв'язок між користуванням смартфоном у ранньому віці та психічними розладами.