Мобільний оператор "Київстар" анонсував дуже щедрий сюрприз для своїх абонентів. Хто може розраховувати на подарунок і що можна отримати, розповіли на сторінці компанії у соціальній мережі Facebook.

"Київстар" частенько радує клієнтів приємними подарунками та бонусами, дає змогу непогано заощадити на послугах мобільного зв'язку. На цей раз компанія вирішила порадувати абонентів, які користуються "Київстар ТВ".

"Київстар". Фото: скрін youtube
"Київстар". Фото: скрін youtube

Кожен, хто користується послугами в рамках пакетів "Базовий", "Сімейний", "Преміум HD" та ще не зареєстрований у додатку "Київстар ТВ", зможе взяти участь у новій акції.

"Просто зареєструйтесь у додатку до 3 березня та автоматично ставайте учасниками розіграшу. А вже 5 березня переможець отримає щасливий дзвінок від нашого менеджера на той номер, що зареєстрований у додатку", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає
Показати ще

"Київстар", скріншот: YouTube
"Київстар", скріншот: YouTube

Щасливчик отримає щедрий подарунок - новенький Apple iPad 10. При цьому в компанії підкреслюють, що тільки нові користувачі зможуть взяти участь в акції.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, за послуги платити не потрібно: клієнтам Київстар роздають безкоштовний інтернет та хвилини спілкування.

Також наш портал інформував, для тих, хто не хоче втрачати "старий" номер: lifecell запустив єдиний тариф на сім-картки різних операторів.

Крім того, ми писали, до 37% економії на інтернеті: Lifecell побалував клієнтів вигідною пропозицією.