Для всіх наших дорогих і шанованих читачів, які під час походу в магазин або на ринок уважно стежать за змінами цінників на головні продукти харчування, є ціла низка дуже важливих новин. Справа в тому, що великі українські мережі супермаркетів оновили цінники на найпопулярніші товари з відділів бакалії.

На кінець лютого супермаркети оновили цінники на борошно, сіль та солодкий продукт – цукор.

Про це стало відомо завдяки оперативній інформації від аналітиків економічного порталу Minfin.

Бакалія, скріншот: YouTube
Бакалія, скріншот: YouTube

Вартість пшеничного борошна

Згідно з відкритою інформацією, станом на 23 лютого, якщо порівнювати з цінниками минулого місяця за той же період, ціни на борошно пшеничне марки "Хуторок" знизилися на кілька копійок, до 23,23 грн/кг. За два кілограми такого ж борошна доведеться віддати 40,15 грн/кг.

Популярні новини зараз
Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Ціни на борошно, скріншот: Minfin
Ціни на борошно, скріншот: Minfin

Вартість цукру

На кілька копійок подешевшав і цукор до 29,92 грн/кг. У супермаркетах його вартість практично не відрізняється – коливається від 29,90 грн/кг до 29,99 грн/кг.

Ціни на цукор, скріншот: Minfin
Ціни на цукор, скріншот: Minfin

Вартість солі

А от середня вартість солі зросла з 32,86 грн/кг до 33.80 грн/кг. Наприклад, у Варус вона коштуватиме 29,90 грн/кг, а в МегаМаркеті 37,60 грн/кг.

Ціни на сіль, скріншот: Minfin
Ціни на сіль, скріншот: Minfin

Нагадаємо, вас обманюють при кожному поході до супермаркету: українцям розповіли, що краде їхні гроші з гаманця.

Раніше повідомлялося, каша з бутербродом – для багатих? Українські супермаркети оновили ціни на молоко, олію та сметану.

Також, тільки захаращують ваш будинок: речі, які не коштують жодної витраченої копійки.