Найближчими днями на українських АЗС може спостерігатись активне підвищення цін на скраплений газ. Про це заявив засновник транспортної групи компаній та мережі заправок "Прайм" Дмитро Льоушкін на своїй сторінці у соцмережі facebook.

Блокада західного кордону негативно вплине на український ринок палива, а точніше - на вартість автогазу. Цей вид палива поставляється в Україну з двох напрямків - Польщі та Румунії. Зниження обсягів постачання може призвести до планомірного підвищення цін на АЗС.

АЗС. Фото: скрін youtube
АЗС. Фото: скрін youtube

За словами Дмитра Льоушкіна, найбільш ажіотажний період очікується з 1 до 10 березня. Ймовірно, що на деяких заправних станціях не вистачатиме автогазу. Він додав, що найближчим часом вартість цього палива може збільшитися на 7 гривень.

АЗС. Фото: скрін youtube
АЗС. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Враховуючи нинішній середній цінник у 27 гривень за літр, можна зробити висновок, що на водіїв чекає автогаз по 34 гривні.

Водночас щодо бензину та дизелю прогнози не такі песимістичні – протягом тижня є ймовірність подорожчання на 1 гривню.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, автогаз, бензин та дизель: ціни розвернулися на 180 градусів.

Також наш портал інформував, водіїв штрафують за їзду напідпитку, навіть якщо вони не за кермом: адвокат розповів, як не потрапити в пастку патрульних.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, суворе попередження водіям: українцям розповіли, коли не можна вмикати кондиціонер у авто.