Мешканці Києва знайшли шлях до значної економії на опаленні за допомогою енергоефективних методів. КП "Київтеплоенерго" поділився корисною інформацією про те, як можна заощадити 40% на опаленні завдяки енергоефективним заходам.

На своїй сторінці у Facebook підприємство розповідає , що житловий будинок у місті Київ по вулиці Петрицького зробив саме так, чим довів правдивість методу.

Опалення - фото KYIVTERM
Опалення - фото KYIVTERM

Мешканці завдяки участі у міській програмі заощадили 42% на оплаті опалення.

У рамках програми "70/30%", де 70% коштів надаються міським бюджетом, а 30% – власними коштами домовласників, було проведено модернізацію системи тепло- та водопостачання, утеплення модулів теплопункту та трубопроводів.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Це призвело до того, що вартість опалення в цьому будинку склала всього 17 грн/м², що на 42% менше від середньої вартості опалення в Києві.

опалення
опалення

Не менш вражаючий результат показав будинок на вул. Урлівська, 11а, де завдяки енергоефективним заходам та співфінансуванню з міського бюджету, мешканці заощадили 31% на опаленні, сплачуючи лише 20,45 грн/м².

Для мешканців Києва доступний ресурс , де можна порівняти енергоефективність свого будинку з більш просунутими за параметрами енергозбереження.

Просто введіть свою адресу у графі пошуку, і система автоматично здійснить порівняння. Такий підхід допомагає не тільки заощадити кошти, а й зробити місто екологічно чистішим.

Раніше ми писали про те, що з одного боргу в інший? Світло не повернуть після сплати рахунків – це ще не все

Крім того, Знай.ua повідомляв, запропонують вигоду або піднімуть тариф: скільки коштуватиме газ з 1 березня

Також наш портал інформував, що робити, якщо в квартирі холодно, а рахунки зростають: юрист дала обнадійливу відповідь