Ситуація в Україні залишає свій відбиток на фінансовій картині країни, але незважаючи на це, економічний експерт Данило Монін каже, що навесні на нас чекають позитивні моменти, пов'язані з курсом валют.

Завдяки програмам фінансової підтримки та договорам про безпеку, у березні курс гривні не суттєво змінюватиметься, повідомляє джерело.

курс долара, фото Pxhere
курс долара, фото Pxhere

Монін каже, що навіть на тлі активних військових подій на сході України інтерес до валютних операцій зберігається на досить помірному рівні.

Останнім часом атмосфера була переважно песимістичною, але програми підтримки від Євросоюзу та укладені договори про безпеку додають оптимізму, каже експерт.

Популярні новини зараз
Для ФОП вступили у дію нові правила Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Рівень продажу валюти на міжбанківському ринку в лютому досяг рекордно низьких значень, що є наслідком обережного ставлення до валютних операцій за умов невизначеності та очікувань фінансових потоків.

курс долара, фото Pxhere
курс долара, фото Pxhere

Прогноз Моніна говорить про те, що курс гривні утримуватиметься на рівні 38 гривень, а очікувані надходження коштів від Євросоюзу та МВФ у березні дадуть поштовх до покращення платіжного балансу.

Монін рекомендує купувати валюту зараз, особливо у передбаченні можливої ​​фінансової допомоги від Сполучених Штатів, що, на його думку, може утримати курс гривні на рівні 38 гривень до кінця року.

Також наш портал інформував, чи ткалися дарувати кругленьку суму: дівчина порвала з коханим за 4 дні до весілля через гостей

Раніше ми писали про те, що жити стане простіше: українцям виплачують 7100 гривень допомоги

Варто нагадати, а от і хрін вам... стане в нагоді: що має бути у вашому гаманці, щоб там завжди водилися гроші