Українцям надають компенсаційні виплати готівкою для придбання твердого палива. Раз на рік можна отримати 3200 гривень. Про це повідомляється на офіційному сайті Лебединської міської ради.

У рамках Обласної комплексної програми захисту та підтримки ветеранів та членів їхніх сімей у Лебединський громаді на Сумщині проводиться виплата компенсацій за витрати на обігрів житла.

Виплати. Фото: скрін youtube
Виплати. Фото: скрін youtube

Отримати виплати українці можуть лише за умови, що житлове приміщення не забезпечене електро-, тепло- чи газопостачанням для опалення.

Хто має право на компенсацію:

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще
  • громадяни з інвалідністю внаслідок війни серед Захисників та Захисниць України;
  • воїни-інтернаціоналісти з інвалідністю І групи, яку отримали внаслідок війни;
  • учасники бойових дій, які є членами малозабезпечених сімей;
  • сім'ї загиблих або померлих Захисників та Захисниць України та загиблих учасників бойових дій на території інших держав.

Українці. Фото: скрін youtube
Українці. Фото: скрін youtube

Для оформлення компенсаційної виплати необхідно звертатися до управління праці та соціального захисту населення. Уточнити деталі отримання допомоги можна за телефоном: (05445) 2-14-92.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, комунальні платіжки перестануть бути тягарем для українців: хто має право на 100% знижку.

Також наш портал інформував, людям підвищення тарифів, олігархам та монополістам – радість: експерт пояснив, кому вигідно піднімати ціни.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, заборгував за старим тарифом, а платити за новим – майже вдвічі більше? У Yasno пояснили важливий момент.