Літнім українцям, а також сім'ям з дітьми та особам з інвалідністю виплатять матеріальну допомогу у розмірі 10 800 гривень. Ця сума надається на три місяці. Про це повідомляє міжнародна організація CARE.Ukraine.

Міжнародна гуманітарна організація CARE за підтримки уряду Канади проводитиме реєстрацію на виплату багатоцільової грошової допомоги жителям Оскільської територіальної громади Харківської області.

Виплати. Фото: скрін youtube
Виплати. Фото: скрін youtube

Розмір допомоги становить 3600 гривень на місяць, але допомога буде виплачена одразу одним платежем – 10 800 гривень на кожного члена сім'ї. Отримати виплати можуть як переселенці, так і люди з реєстрацією за постійним місцем проживання.

Критерії для отримання допомоги:

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще
  • люди похилого віку;
  • сім'ї, у складі яких є особи з інвалідністю чи хронічними захворюваннями;
  • сім'ї з трьома та більше дітьми, а також новонародженими до 2 років;
  • сім'ї, у складі яких є вагітні або жінки, що годують;
  • самотні матері чи батьки.

Українці, скріншот: YouTube
Українці, скріншот: YouTube

Як отримати виплати?

Особи, які відповідають критеріям, повинні особисто з'явитися для реєстрації. Уточнити дату та адресу можна за посиланням або за номером гарячої лінії організації: 380800300960.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, що українцям оформлюють грошову підтримку: як отримати 10 800 гривень і куди звернутися.

Також наш портал інформував до 2500 грн на людину: українцям збільшили грошову допомогу, кому потрібно стати в чергу.

Крім того, ми писали додаткову допомогу на дітей: батькам виплатять до 2000 гривень, хто може сподіватися.