Для всіх наших шановних і дорогих читачів, які під час походу в магазин або на ринок уважно стежать за змінами цінників на важливі продукти харчування, є ціла низка дуже важливих новин. Справа в тому, що найпопулярніші українські мережі супермаркетів оновили цінники важливі продукти харчування.

Йдеться саме про курячі яйця, пшеничний хліб, а також про соняшникову олію.

Про це стало відомо завдяки оперативній інформації від фахівців економічного порталу Minfin.

Ціни на олію, фото: Знай.ua
Ціни на олію, фото: Знай.ua

Вартість пшеничного хліба

Згідно з відкритою інформацією, станом на 16 лютого цінники на різні торгові марки пшеничного хліба в українських супермаркетах практично не змінилися, якщо рахувати вартість за минулі 30 днів.

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Ціни на хліб, скріншот: Minfin
Ціни на хліб, скріншот: Minfin

Ціни на пшеничний хліб нарізка порівняно з минулим місяцем майже не змінилися – 31,90 грн. за 650 гр. Цар хліб нарізка продається по 33,81 грн. за 600 грам.

Вартість курячих яєць

А ось курячі яйця Квочка знизилися в ціні з 63,17 грн. до 58,55 грн. за десяток. Ясенсвіт подешевшав майже на дві гривні, до 61,70 грн за десяток. За 30 штук таких самих яєць доведеться віддати 191,15 грн.

Ціни на курячі яйця, скріншот: Minfin
Ціни на курячі яйця, скріншот: Minfin

Вартість олії

Середня вартість соняшникової олії Олейна рафінована знизилася з 56,64 грн. до 53,52 грн. за 850 мл. Щедрий Дар рафіноване, навпаки, подорожчало майже на 3 гривні, до 60,17 грн. за 850 мл.

Ціни на соняшникову олію, скріншот: Minfin
Ціни на соняшникову олію, скріншот: Minfin

Нагадаємо, краще купити зараз, але дешевше: які продукти ризикують подорожчати вже до весни.

Раніше повідомлялося, українцям показали нові ціни на популярні напої: що "влетить у копієчку" найбільше.

Також, готуйте кошики: АТБ запускає масштабну акцію зі смачними знижками на продукти.