Вразливі категорії українців, які мають низький дохід, можуть претендувати на нову грошову допомогу майже 11 тисяч гривень. Про це у telegram повідомляє ГО "ВПО України".

Угорська екуменічна служба допомоги у партнерстві із World Vision відкриває реєстрацію на фінансову допомогу для ВПО Дніпропетровської області. Сумарний розмір допомоги – 10 800 гривень на кожного члена сім'ї. Сума сплачується рівними частинами протягом 3 місяців.

Виплати. Фото: скрін youtube
Виплати. Фото: скрін youtube

Претендувати на фінансову підтримку можуть особи, які протягом трьох останніх місяців не отримували виплати від міжнародних організацій та World Vision. Крім того, сім'я має відповідати певним критеріям уразливості.

Так, шанси на отримання грошової допомоги вищі, якщо:

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще
  • доходи сім'ї нижче 6318 гривні на особу на місяць;
  • у складі сім'ї вагітна або годуюча жінка;
  • у складі сім'ї літні люди віком від 60 років, а також особи з інвалідністю або хронічними захворюваннями;
  • сім'я постраждала від російських обстрілів;
  • сім'я проживає у 30-кілометровій зоні від лінії фронту;
  • сім'я орендує житло чи проживає у притулку.

Українці. Фото: скрін youtube
Українці. Фото: скрін youtube

Як оформити виплати

Попередня реєстрація проводиться у онлайн-форматі. Заповнити форму можна за цим посиланням. Після відбору претендентів представники організації нададуть зворотний зв'язок для уточнення деталей та запросять для кінцевої реєстрації на допомогу.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, до 2500 грн. на людину: українцям збільшили грошову допомогу, кому потрібно стати в чергу.

Також наш портал інформував, додаткову допомогу на дітей: батькам виплатять до 2000 гривень, хто може сподіватися.

Крім того, ми писали, із незаможного зроблять бізнесмена: українці можуть отримати від держави солідну допомогу.