Для всіх наших дорогих та шанованих читачів, які мають відношення до отримання пенсійних виплат, є дуже важлива інформація щодо послуг електронного порталу ПФУ. Цього разу йтиметься саме про нарахування, які так чекають українці на свої банківські картки.

Справа в тому, що українці, які очікують на призначення пенсії за віком, не до кінця знають про різні статуси на самому веб-порталі, і в результаті виходить плутанина.

Про це стало відомо завдяки відповіді фахівців прес-служби Пенсійного фонду України на запитання однієї з українок у соціальній мережі Facebook.

Оформлення пенсії, фото: Facebook
Оформлення пенсії, фото: Facebook

Так, одна з українок звернулася з питанням такого плану: "Підкажіть, подано заяву на призначення пенсії за віком через веб-портал, статус "атрибутовано". Коли будуть нарахування?".

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Фахівці з прес-служби Пенсійного фонду України надали відповідь, і заявили, що цей статус зазначає, що документам, які долучені до звернення, внесено їхні атрибути (номер, дата тощо).

"Рішення за результатами розгляду заяви та поданих документів органом, який призначає пенсію, приймається не пізніше 10 днів після надходження заяви", - додали фахівці Пенсійного фонду України.

Відповідь ПФУ, скріншот: Facebook
Відповідь ПФУ, скріншот: Facebook

Нагадаємо, українські зарплати шокували навіть штучний інтелект: вище за бідність, але не комфортно.

Раніше повідомлялося, зростання пенсії на 13% - не для всіх: кому березнева індексація принесе розпач і розчарування.

Також, субсидію не дадуть: на кого з українців чекає нерівний бій із платіжками.