Мобільний оператор "Київстар" безкоштовно збільшить абонентам кількість хвилин та гігабайт інтернету. Хто і на яких умовах може отримати цей бонус, розповіли на офіційній facebook-сторінці компанії.

"Київстар" регулярно радує абонентів вигідними пропозиціями та знижками на свої послуги. На цей раз мобільний оператор заявив, що втричі збільшить кількість хвилин для дзвінків та гігабайт інтернету.

"Київстар". Фото: скрін youtube
"Київстар". Фото: скрін youtube

Цей бонус не нараховуватиметься автоматично, тому абонентам, які хочуть його отримати, необхідно виконати кілька нескладних дій.

Як отримати більше гігабайт та хвилин:

  • сплатити свій тарифний план;
  • після оплати тарифу, активувати Суперсилу - в один клік у "Мій Київстар" або набрати комбінацію *311#;
  • отримати потрійні обсяги гігабайтів та хвилин по Україні, а також Інтернет у 27 країнах.

Мобільний зв'язок. Фото: скрін youtube
Мобільний зв'язок. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

"Додаткові гігабайти та хвилини діють до наступного планового зняття плати за тариф. Невикористані обсяги анулюються", - пояснили у "Київстар".

У компанії зазначили, що ця можливо доступна практично у всіх поточних тарифах.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, гроші зникають з рахунку: абонентам Київстар, Lifecell та Vodafone розповіли, як перевірити, куди вони подіються.

Також наш портал інформував, як убезпечити свої дані під час втрати телефону: кіберполіція розповіла про екстрений план дій.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, "Київстар" порадував українців новим "халявним" тарифом: лише 50 гривень на місяць.