В одному з українських міст оголосили про запровадження нових тарифів на обслуговування багатоквартирних будинків. Відповідне повідомлення з'явилося в одному з міських пабліків у соціальній мережі Facebook.

Українцям стає дорожче жити, адже до регулярного подорожчання продуктів додалися ще й локальні підвищення комунальних тарифів. Так, у місті Покров, що на Дніпропетровщині, оголосили про нові розцінки на послуги з обслуговування багатоквартирних будинків.

Платіжка за комуналку. Фото: скрін youtube
Платіжка за комуналку. Фото: скрін youtube

Нові суми у платіжках мешканці багатоквартирних будинків побачать вже найближчим часом, оскільки оновлені тарифи почали діяти з 1 лютого 2024 року.

Як змінилися тарифи на послуги з управління багатоквартирним будинком:

Популярні новини зараз
Дадуть лише тиждень: кому необхідно повторно оновити облікові дані Газовики проводять заміну лічильників: скільки доведеться заплатити й чи можна відмовитись Продаж квартири зажене у мінус: нові податки на нерухомість з’їдять весь прибуток Після ТЦК біжіть у банк: фінустанови вимагають оновлення даних
Показати ще
  • для будинків без ліфтів – 6,90 гривні за 1 кв. загальної площі приміщення;
  • для будинків з ліфтами – 8,40 гривні за 1 кв. загальної площі приміщення.

Оплата комуналки. Фото: скрін youtube
Оплата комуналки. Фото: скрін youtube

Варто зазначити, що це далеко не єдиний комунальний удар по гаманцях українців. Так, у низці міст з початку року перерахували тарифи на послуги водоканалів. Також з 1 квітня можуть запровадити нові розцінки на воду та каналізацію у Києві та низці інших великих міст.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, витрати на комуналку зростуть: частину українців попередили про подорожчання послуг.

Також наш портал інформував, українцям компенсують майже 1000 гривень за зимову комуналку: хто отримає гроші.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, показники лічильників визнають недійсними: українцям озвучили термінове попередження.