Для всіх наших дорогих та шановних читачів, які під час походу в магазин чи на ринок уважно стежать за змінами цінників на головні продукти харчування, є одразу кілька важливих новин. Справа в тому, що великі українські супермаркети відновили цінники на м'ясні продукти.

Варто одразу наголосити на тому факті, що цінники змінили саме на яловичину, курятину, а також на сало. Якщо порівнювати з минулим місяцем, то цінники на сало встигли збільшитися.

Про це стало відомо завдяки новій інформації від фахівців економічного порталу MInfin.

Ціни на курятину. Фото: скрін youtube
Ціни на курятину. Фото: скрін youtube

Вартість сала

Згідно із відкритою інформацією, станом на 9 лютого, домашнє сало подорожчало з 255,28 грн/кг до 259,00 грн/кг. Солоне знизилося у ціні на кілька копійок, до 242,88 грн/кг.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Ціни на сало, скріншот: Minfin
Ціни на сало, скріншот: Minfin

Вартість яловичини

Цінник на яловичину гуляш зріс з 257,95 грн/кг до 261,70 грн/кг. Ребра продаються за ціною минулого місяця – 157,95 грн/кг.

Ціни на яловичину, скріншот: Minfin
Ціни на яловичину, скріншот: Minfin

Вартість курятини

А ось цінники на одне з найпопулярніших в Україні м'ясо – курятину, встигли також трохи підвищитись. Можна лише відзначити зниження цінників на куряче стегно – середній цінник – 115,95 грн за кілограм. Гомілка куряча у супермаркетах продається по 79,95 грн за кіло. Середній цінник курячого філе в українських супермаркетах – 163,93 грн за кілограм.

Ціни на курятину, скріншот: Minfin
Ціни на курятину, скріншот: Minfin

Нагадаємо, всього 46 грн за баночку: в Україні супермаркети оновили цінники на сардини, шпроти та кабачкову ікру.

Раніше повідомлялося, супермаркети оновили ціни на мандарини, лимони та хурму: що "вдарить" по гаманцю найбільше.

Також, картопля стане делікатесом: українців попередили про стрибок цін до 40 гривень за кіло.