Українців попередили про важливий нюанс при оплаті платіжок за електроенергію. Відповідне повідомлення з'явилося на офіційній facebook-сторінці компанії YASNO.

Споживачів просять врахувати під час оплати рахунків світло, то датою оплати вважається день, коли кошти зараховуються на особовий рахунок. При цьому деякі платіжні системи можуть проводити переказ коштів до 7 банківських днів.

Платіжки за електроенергію. Фото: скрін youtube
Платіжки за електроенергію. Фото: скрін youtube

"Нагадаємо, що датою оплати вважається саме дата зарахування коштів. Про це варто пам’ятати, коли ви користуєтесь різними платіжними системами (в середньому цей термін може тривати від 3 до 7 банківських днів). Враховуйте це, якщо поспішаєте з оплатою", - йдеться у повідомленні.

YASNO. Фото: скрін youtube
YASNO. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Так, щоб не вийшло затримки з оплатою платіжок, українцям радять заздалегідь вносити плату з урахуванням часу проведення фінансових операцій.

Також у YASNO рекомендують проводити оплату через особистий кабінет. У такому разі кошти відразу надходять на рахунок, а разом з тим у пару кліків можна перевірити статистику вживання або передати показники лічильника.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, заборгував за старим тарифом, а платити за новим – майже вдвічі більше? У Yasno пояснили важливий момент.

Також наш портал інформував, відключення електроенергії: у YASNO звернулися до споживачів з важливим попередженням.

Крім того, інформаційний портал "Знай" повідомляв, напруга скаче, а в Yasno не можуть нічого зробити: як українцям вберегти електроприлади.