У мережі вибухнув скандал між жителями вулиці Клавдіївська, 40 В, Р, Д та ДТЕК. Мешканці повідомили, що світло у їхніх будинках було відключено вже третій день, залишивши їх у повному затемненні та не даючи конкретних відповідей на причини такої ситуації.

Одна з мешканок Даріанна Кононенко висловила своє невдоволення у коментарі на Facebook, звинувативши постачальника в обмані та неясних поясненнях щодо причин відключення світла.

Тарифи на світло, скріншот: YouTube
Тарифи на світло, скріншот: YouTube

Вона закликала до вибору хоча б однієї версії подій, і, на диво, це знайшло відгук у повідомленні від представника ДПЕК, який, що незвичайно для подібних структур, досить докладно відповів дівчині.

Згідно з відповіддю оператора, відключення електроенергії було здійснено на запит двох різних постачальників. При цьому для одних будинків у цій серії відключення було викликано розірванням договору з постачальником ДП "Укрінтеренерго", а для інших – на запит "YASNO".

Популярні новини зараз
Обережно, поставте коробку на місце: українців попередили про небезпечні яйця у супермаркетах З 1 жовтня платіжки за світло зміняться Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Коментар до посту / фото: скріншот Facebook
Коментар до посту / фото: скріншот Facebook

Компанія "YASNO" вже дозволила включення світла, проте будинки з адресами 40 А та Б досі не мають договорів із постачальником.

Виявляється, підключення всіх будинків до однієї підстанції було рішенням забудовника, унеможливлюючи операторам енергопостачання проведення робіт усередині неї.

Коментар до посту / фото: скріншот Facebook
Коментар до посту / фото: скріншот Facebook

ДТЕК звернулася до ОСББ та забудовника з проханням провести роботи та розділити підключення будинків, що дозволить швидко відновити світло в будинках з адресами 40 В, Р, Д. Проте до цього моменту ні ОСББ, ні забудовник не вжили необхідних дій.

У відповідь на ці роз'яснення, Даріанна Кононенко не змогла приховати своє обурення та звинуватила компанію у цинічній брехні та видаленні коментарів.