Побутових споживачів електроенергії попередили щодо паперових платіжок та оплати послуг. Відповідне повідомлення було опубліковано на офіційному сайті компанії-постачальника YASNO.

У нинішніх умовах можливі різні форс-мажори, зокрема листоноша може запізнитися з доставкою паперової платіжки або їх не встигнуть вчасно роздрукувати через перебої зі світлом.

Платіжки за електроенергію. Фото: скрін youtube
Платіжки за електроенергію. Фото: скрін youtube

Враховуючи, що затримки з оплатою та накопичення боргів може призвести до відключення електроенергії, краще знати альтернативні способи оплати послуг без паперової квитанції.

По-перше, заплатити за електроенергію без комісії, а також стежити за обсягами споживання та нарахуваннями можна в особистому кабінеті YASNO. Електронний рахунок виставляється щомісяця після 10 числа.

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

Платіжки за електроенергію Фото: скрін youtube
Платіжки за електроенергію Фото: скрін youtube

По-друге, на сайті постачальника можна замовити електронний рахунок viber. Для цього на сайті можна вказати особовий рахунок та номер телефону, а за кілька хвилин рахунок надійде до месенджера.

По-третє, швидко заплатити за світло та дізнатися суму нарахувань можна на сайті YASNO без реєстрації. Для цього потрібно скористатися формою для оплати за номером особового рахунку чи адреси.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, відключення електроенергії: у YASNO звернулися до споживачів із важливим попередженням.

Також наш портал інформував, напруга скаче, а в Yasno не можуть нічого зробити: як українцям вберегти електроприлади.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, хотіли як краще, а вийшло як завжди: як українці власноруч збільшують суми у платіжках за світло.