"Нафтогаз" розсилає платіжки із боргами власникам квартир, де роками ніхто не живе та не користується газом. Про це свідчать коментарі споживачів на офіційній facebook-сторінці компанії.

До "Нафтогазу" звернулася українка з питанням про нарахування заборгованості за блакитне паливо. За її словами, у квартирі вже майже 30 років ніхто не проживає і газ не споживається, при цьому вже кілька місяців незрозуміло звідки з'являється борг.

Квитанція "Нафтогазу", скріншот: Facebook
Квитанція "Нафтогазу", скріншот: Facebook

"В квартирі вже 29 років ніхто не живе і не користується газом. До листопада 2023 ніяких планових нарахувань газу не було, а уже 2 місяці нараховують по 4 куби. Які планові щомісячні споживання? З яких розрахунків?", - поскаржилася українка.

Платіжка за газ. Фото: скрін youtube
Платіжка за газ. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Клієнтка додала, що на момент переходу на "Нафтогаз" на рахунку навіть була переплата, але кошти зникли та почали дописувати неіснуючі куби.

Фахівці "Нафтогазу" відреагували на скаргу українки, проте одразу конкретної відповіді не надали. Жінку попросили вказати номер особового рахунку, щоб детальніше розібратися в неприємній ситуації, що сталася.

Скарга на "Нафтогаз". Фото: скрін facebook.com/NaftogazGasSupply
Скарга на "Нафтогаз". Фото: скрін facebook.com/NaftogazGasSupply

Раніше інформаційний портал "Знай" повідомляв, трубу відрізали, а борги зростають: українців змушують платити за газ, яким вони не користуються.

Також наш портал інформував, від проблем із розрахунком до технічного обслуговування: у "Нафтогазі" підказали як упоратися з будь-якими проблемами.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, оплата газових платіжок: "Нафтогаз" попередив побутових споживачів.