Страхи українців щодо підвищення комунальних тарифів цього року пролунали багато разів і від багатьох експертів, але заступник міністра енергетики Світлана Грінчук вирішила внести своє оптимістичне слово у ці прогнози.

Світлана не тільки заспокоїла громадськість щодо можливого підвищення комунальних тарифів, а й прокоментувала передбачення експертів, які, здається, мають надприродний дар передбачення.

тариф
тариф

У телемарафоні Грінчук наголосила, що на даний момент немає підстав очікувати на збільшення тарифів на електроенергію. Її слова на адресу "пророцтв" експертів надали ситуації полегшення.

"Якщо дуже коротко, можу сказати, що на сьогоднішній день навіть не точаться подібні дискусії", – зазначила вона.

Популярні новини зараз
В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

Тарифи на світло, скріншот: YouTube
Тарифи на світло, скріншот: YouTube

Грінчук додала, що коментарі від різних експертів з різним рівнем кваліфікації на даний момент не обґрунтовані та не знайшли підтвердження:

"Я не знаю, де вони беруть свої розрахунки, можливо, ці передбачення у нас останнім часом активно використовується експертами. Але хочу запевнити, що в уряді навіть не ведуться такі поки що дискусії. Про це говорити ще дуже рано", – каже Світлана.