Починаючи з 6 лютого, деякі категорії українців можуть зареєструватися в новій програмі підтримки. Хто може претендувати на грошові виплати.

Благодійна організація БФ "Стабілізейшен Супорт Сервісез" розпочинає реєстрацію на програму з отримання грошової допомоги. Претендувати на підтримку можуть внутрішньо переміщені сім'ї з Оріхівської громади, які мешкають у Запоріжжі.

Гроші. Фото: скрін youtube
Гроші. Фото: скрін youtube

Яким критеріям потрібно відповідати:

  • сім'ї ВПО, члени яких мають інвалідність 1 та 2 групи;
  • у складі домогосподарства є діти віком до 18 років з інвалідністю;
  • не отримували багатоцільову грошову допомогу протягом листопада 2023 – січня 2024 р. від інших організацій.

Представники благодійного фонду наголосили, що реєстрація сім'ї у програмі не є гарантом отримання допомоги.

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Виплати. Фото: скрін youtube
Виплати. Фото: скрін youtube

Уточнити деталі щодо реалізації програми та проходження реєстрації можна за номером гарячої лінії: 0800332740. Прийом звернень проводитиметься з понеділка по п'ятницю з 10:00 до 18:00. На вказаний номер можна надіслати SMS, написати в месенджерах або зателефонувати.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, що потрібно зробити переселенцям із 1 лютого, щоб не залишитися без виплат: попередження Мінсоцполітики.

Також наш портал інформував, якщо грошей не вистачає: українцям, які опинилися у скрутному становищі, виплатять фінансову допомогу.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, чому однакові стаж і зарплата призводять до різних пенсій: експерт пролив світло на хвилююче питання.