ПриватБанк губить документи на житло своїх клієнтів. Клієнтка поскаржилася на те, що через фінустанову має тепер витрачати не одну тисячу гривень на відновлення права власності на квартиру, яку вона виплатила за іпотекою.

Про це вона розповіла на аналітичому портал "Мінфіну".

Українка розповідає про те, що закрила у банку іпотеку, однак банк не повертає оригінали документів на її квартиру ссилаючись на те, що не можуть їх знайти.

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

"Після закриття іпотеки попросила повернути оригінал договору по купівлі-продажу та техпаспорт квартири. Але документи загубилися в банку і писали мені лише відписки про те що їх не можуть знайти", - скаржиться клієнтка.

Популярні новини зараз
"Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Жінка розповідає, що при оформленні іпотеки, менеджер банку не видав їй акт передачі документів, без якого тепер не хочуть шукати оригінали договору по купівлі-продажу та техпаспорт картири.

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

"Менеджер той вже там не працює, а та що працює сказала що ні за що не відповідальна тепер. Запроси на проведення розслідування по пошуку документів відмовляють, а відновити їх коштує чимало грошей. І я не впевнена що можуть зробити цими документами, продати ще раз мою квартиру або сдати її", - додає українка.

У коментарях банк пообіцяв якнайшвидше вирішити проблему жінки.

Скарга на Приватбанк. Фото скрін з сайту Мінфіну
Скарга на Приватбанк. Фото скрін з сайту Мінфіну

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, українцям блокують банківські рахунки в ПриватБанку: що потрібно знати, щоб не залишитися без коштів.

Також наш портал інформував, гроші списали шахраї, а платіть відсотки ви: ПриватБанк розповів, як вийти з цієї кризи.

Крім того, ми писали, обережно з онлайн-розрахунками: Monobank взявся блокувати карти клієнтів.