Українців попередили про зміни у правилах оплати платіжок за газ. Відповідне повідомлення з'явилося на facebook-сторінці "Група Нафтогаз".

У "Нафтогазі" заявили, що "Газмережі" отримали ліцензію на розподіл газу ще в одній області – Тернопільській. Відтак для 197 тисяч сімей змінюються правила оплати доставки блакитного палива.

Газова плита. Фото: скрін youtube
Газова плита. Фото: скрін youtube

"Звертаємо увагу, що за послуги розподілу газу, отримані з 1-го лютого 2024-го року, тернополянам слід сплачувати за новими реквізитами", - попередили у "Нафтогазі".

За якими реквізитами платити:

Популярні новини зараз
Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще
  • отримувач: Тернопільська філія ТОВ "Газорозподільні мережі України";
  • код за ЄДРПОУ 45267535;
  • МФО 338545;
  • п/р UA893385450000026036300185643.

Оплата комуналки у банку. Фото: скрін youtube
Оплата комуналки у банку. Фото: скрін youtube

Разом з тим, у газопостачальній компанії заявили, що тарифи на доставку для даної категорії споживачів залишаються незмінними, як і лицьові рахунки.

Варто нагадати, що споживачі зобов'язані своєчасно платити за доставку газу навіть якщо не використовують блакитне паливо. Тариф на послугу залежить від регіону, де проживає споживач, а також обсягів споживання та підключеного до мережі газового обладнання.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, тарифи на газ: скільки доведеться платити у лютому і коли може відбутися підвищення.

Також наш портал інформував, всілякі помилки при передачі показників лічильника: ДТЕК допоміг розібратися у найпоширеніших.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, платіжки "з'їдять" останні копійки в гаманці: кому приготуватися до тарифного зростання.