Українці можуть купувати продукти майже в половину дешевше, скориставшись цікавою пропозицією від "Ощадбанку". Хто і як може почати економити, розповідається на офіційній сторінці фінустанови у соціальній мережі facebook.

Доходи багатьох українців через повномасштабну війну помітно знизилися, тому навіть покупка продуктів стає справжнім викликом для гаманця. Однак деякі особи можуть запасатись потрібними товарами зі знижкою до 40%.

Супермаркет АТБ, фото YouTube
Супермаркет АТБ, фото YouTube

Так, купувати продукти майже за половину їхньої ціни можуть українці, які оформили кобрендову карту АТБ від "Ощадбанку". Вона дає можливість купувати продукти за спеціальними щотижневими знижками до 40%. Крім того, передбачено додаткову знижку 5% у разі онлайн-покупки.

Карта Атб. Фото: скрін youtube
Карта Атб. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

Оформити картку для економних покупок у мережі супермаркетів АТБ можна в онлайн-режимі. Для цього діючі клієнти Ощадбанку можуть скористатися мобільним додатком або офіційним чат-ботом.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, що клієнт "Ощадбанку" розповів про нову схему шахрайства: як розпізнати її та уникнути втрат.

Також наш портал інформував, гроші та комісію зняли, а готівку не видали: клієнтка Монобанку залишилася без коштів, але з обіцянками банку.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, термін дії картки минув: у "Ощадбанку" пояснили, як пенсіонерам отримати нараховані виплати.