Українцям хочуть встановити нові тарифи на опалення. Суми у платіжках можуть змінитися у мешканців одного з українських міст. Про це йдеться на офіційному сайті комунального підприємства, яке надає послуги населенню.

У Кропивницькому теплопостачальне підприємство "Теплоенергетик" хоче підвищити тарифи на тепло. Відповідну заяву підприємство вже надіслало до виконавчого комітету міськради.

Центральне опалення, скріншот з відео
Центральне опалення, скріншот з відео

Рішення про перегляд тарифів пояснюють тим, що регулятор прийняв ухвалу, яка внесла зміни до Структури тарифів на виробництво теплової енергії підприємства, які почали діяти з 1 січня 2024 року. Також однією із причин називають зростання прожиткового мінімуму.

Як хочуть змінити тарифи:

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще
  • для населення ціну хочуть підняти із 4052,54 гривні до 4177,97 гривні за Гкал;
  • для бюджетних установ із 5803,16 до 6037,26 гривні за Гкал.

Платіжка за комуналку. Фото: скрін youtube
Платіжка за комуналку. Фото: скрін youtube

Слід зазначити, що на сьогоднішній день в Україні продовжує діяти мораторій, який забороняє підвищення тарифів на опалення, гарячу воду та блакитне паливо. Відтак є висока ймовірність, що підвищення тарифу або відкладуть, або компенсують різницю коштом місцевого бюджету.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, зростання тарифу на електроенергію: у YASNO зробили важливе оголошення.

Також наш портал інформував, нові цифри у платіжках доводитимуть до відчаю: у НБУ попередили, які послуги подорожчають.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв по 25 гривень за кубічний метр: українцям приготували нові тарифи на комуналку.