Вартість молочних продуктів вже починає зростати. За останній місяць ціни йогурту, сметани та молока змінилися відразу на декілька гривень.

Щоб знати, де вигідніше купити улюблений продукт, краще слідкувати за цінами. Актуальна вартість цих продуктів, розміщена на порталі Мінфін.

Молочка, фото: Знай.ua
Молочка, фото: Знай.ua

Вартість сметани

Середня ціна сметани Президент (15%) становить 41,80 грн за 350 грамів. Найдешевший варіант в Варусі - 40, 90 грн, а найвища вартість в Новусі - 42,99 грн.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Вартість сметани. Фото: скрін Мінфін
Вартість сметани. Фото: скрін Мінфін

Дорожче обійдеться 20% сметана Простонаше (20%). За 350 грамів доведеться віддати 52,98 грн в середньому. Вартість в найбільших супермаркетах встановлена на одному рівні.

Вартість молока

900 мілілітрів молока Простонаше 1% та Яготинське 2,6% коливається на одному рівні: від 42,24 грн до 42,61 грн. Найнижча вартість в Новусі - за 36,99 грн, тоді як найдорожчі ціни в Мегамаркеті 47,20 грн.

Вартість молока. Фото: скрін Мінфін
Вартість молока. Фото: скрін Мінфін

Вартість йогурту

Ціна йогурту Активіа класичний (1,5%) 290 мілілітрів та 580 на одному рівні від 28,20 грн до 28,39 грн. У Варусі найвигідніша ціна - 27,40 грн, тоді як в Метро можна придбати більшу ємність за трохи вищу вартість - 28,39 грн. В порівнянні з минулим місяцем цінники в супермаркетах піднялися на 2-5 грн.

Вартість йогурта. Фото: скрін Мінфін
Вартість йогурта. Фото: скрін Мінфін

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, заряд економної бадьорості: в Україні супермаркети оновили ціни на каву, вершки та цукор

Раніше портал Знай інформував, в Україні дорожчають молочні продукти: експерт пояснив, що буде далі із цінниками

Також наш портал повідомляв, додайте до раціону вітамінів: українців порадували цінами на огірки, моркву та зелену цибулю