Якщо ви багато працюєте, а гроші зникають, зверніть увагу на ці правила Фен-шуй.

Користуйтеся лише власним гаманцем

Кожні 2-3 роки потрібно міняти гаманець, адже старі гаманці не тримають гроші. Також не можна користуватися знайденими гаманцями чи тими, що мали попередника. По-перше, вони можуть бути старими, по-друге, ви можете перейняти на себе всі невдачі колишнього власника.

Позбавляйтесь квитанцій та чеків

Хтось любить складати старі, неоплачені квитанці чи чеки в гаманці, проте це не лише незручно, а й шкідливо з погляду Фен-Шуя. Ці папірці можуть втягувати у постійні борги.

Вибирайте гаманці правильних кольорів

Найбільш сприятливі кольори для гаманців – кольори Землі – коричневий, жовтий, помаранчевий, золотий, сріблястий та білий. Також можна вибирати червоні гаманці, щоб залучити грошову енергію. Але такий гаманець має бути найвищої якості, щоб він міг приваблювати багатство. Зелений колір сприятиме процвітанню та великому достатку.

Популярні новини зараз
Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

А щоб гроші не витікали, варто відмовитися від гаманців блакитного, синього чи фіолетового кольору.

Не даруйте старі гаманці

Якщо ваш гаманець подряпався, порвався чи забруднився, його краще викинути. Дарувати його не можна, бо разом із ним подаруйте свої гроші.

Підтримуйте порядок у гаманці

Старі купюри необхідно розгладжувати і складати рівно, а також краще розкласти їх від максимальних номіналом до найменших.

Залучайте грошову удачу

Носіть поряд зі своїми грошима щонайменше 3 китайські монетки, перев'язані червоним магнітом для грошей.

Покладіть талісман для залучення удачі

У перший день місяця потрібно покласти талісман у гаманець, згідно з вашою стихією, для того, щоб залучити гроші та удачу. Представникам стихії Дерева потрібно покласти в гаманець сіль, стихії Води – землю, стихії Повітря – срібло, стихії Вогню – дерево, стихії Землі – сірник.

Нагадаємо, що високосний рік Дракона закликає бути пильнішими: які кроки краще відкласти на потім.