Колись ми грали цими іграшками, а зараз вони перетворилися на антикваріат і стоять цілий стан... так можна сказати про різні ляльки та машинки, які виросли у ціні в сотні разів.

Днями, наприклад, на одному з аукціонів продали червону металеву вантажівку "Запорожець" радянського виробництва за 10 001 гривню! І це після 28 раундів торгів.

Продавець не навів майже ніяких деталей. Тільки те, що вона трохи потерта від ігор, але загалом у хорошому стані. І цього виявилося достатньо, щоби викликати ажіотаж серед колекціонерів.

"Матеріал: метал; стан: по фото, сліди побутування, додаткові фото на запит; реставрація - ні; дефекти: по фото", - йдеться в описі.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Адже радянські іграшки це вже раритет. І за них готові сплачувати великі суми. Тому що це не просто предмети. А спогади про дитинство тисяч людей колишнього СРСР.

Отже, якщо у вас збереглася така старенька радянська іграшка і ви готові з нею розлучитися, можете легко заробити купу грошей. І навіть зовсім пошарпана та потерта скарбничка у формі свинки може коштувати, напевно, як оплата місяця комунальних послуг, якщо не більше.

Нагадаємо, за ці копійки готові дати понад 5 тис. гривень: як виглядають цінні монети

Як повідомляв "Знай.uа", дідуся поставили на ноги: майстри "оживили" вінтажну вантажівку, яка стояла в полі 70 років

Знай.ua писав, колекціонери почали полювання на "радянські" ляльки - готові купити за тисячі доларів