Міністр соціальної політики України Оксана Жолнович оголосила про продовження чинних умов соціальних виплат для всіх категорій внутрішньо переміщених осіб до 1 березня поточного року.

Ця ініціатива спрямована на забезпечення стабільності та підтримки тих, хто опинився у важких життєвих обставинах, кажуть у Мінцоцполітики:

"На пенсії, на соціальну допомогу для виживання ми гроші знайдемо", — сказала Оксана.

гроші
гроші

За заявою Жолновича, з 1 березня соціальні виплати будуть автоматично продовжені для внутрішньо переміщених пенсіонерів з низьким рівнем доходу, які отримують пенсії менше 9444 гривень .

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" "Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Однак для осіб з високим рівнем доходу, у яких пенсії вищі за зазначену суму, допомога Всеукраїнського громадського об'єднання "Воля" (ВПО) припиниться.

Міністр Мінсоцполітики Оксана Жолнович. Фото: скриншот Facebbok
Міністр Мінсоцполітики Оксана Жолнович. Фото: скриншот Facebbok

Жолнович наголосила, що навіть за можливих обмежень фінансові гарантії, передбачені чинним законодавством, забезпечуватимуться для людей у ​​бідності, багатодітних сімей, сімей з дітьми з інвалідністю, а також пенсіонерів.

Вона каже, що Мінсоцполітики докладатиме всіх зусиль для забезпечення необхідного мінімуму для виживання за будь-яких обставин.

Пенсіонери, скріншот: YouTube
Пенсіонери, скріншот: YouTube

Також триватимуть автоматичні виплати для людей з інвалідністю першої та другої груп, дітей з інвалідністю, а також для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Це заходи, спрямовані на забезпечення широкої та всебічної підтримки тих, хто опинився у вразливому становищі.

Важливо зазначити, що також буде продовжено виплати для внутрішньо переміщених сімей, які, незважаючи на труднощі, працевлаштувалися минулого року, але мають невисокий рівень доходу – менше 9400 гривень на кожного члена сім'ї.

Раніше ми писали, що продукти дадуть безкоштовно: хто зможе отримати великий набір

Крім того, Знай.ua повідомляв, українцям безкоштовно роздають ноутбуки для своїх потреб: як отримати

Також наш портал інформував, що українців підтримають у скрутній ситуації грошима: що для цього потрібно