ПриватБанк надав своїм клієнтам можливість інтегрувати карти інших банків у мобільний додаток Приват24, що відкриє українцям широкий спектр банківських операцій. Проте є свої обмеження.

Завдяки введенню "чужої" картки у додаток, ви зможете здійснювати з неї перекази на свої картки у ПриватБанку, сплачувати рахунки та поповнювати мобільні телефони.

Також ця функція дозволяє проводити платежі на картки Visa/Mastercard будь-якого світового банку, міжнародні транзакції та оплачувати комунальні послуги. Погашувати заборгованість із кредитів теж можна.

Як її додати?

У програмі виберіть розділ "Додати картку" у розділі "Мої рахунки", введіть реквізити картки іншого банку та підтвердіть дію. Але будьте готові, що з доданої картки спишуть символічну 1 гривню, яку повернуть протягом місяця.

Популярні новини зараз
Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Чи є комісії з платежів?

Комісія за переказ на картку іншого українського банку – 1% (мінімум 5 грн), за переказ за реквізитами чи оплату комунальних послуг – 2,75%, а за поповнення мобільного – 1%.

Але такі операції, як переведення грошей на свою картку Приватбанку, купівля залізничних квитків або оплата замовлення в ресторані, можливі лише з використанням "рідної" картки від Привату.

Нагадаємо, ануляція кредитного ліміту: Monobank пояснив, кого можуть залишити без "заначки"

Раніше ми писали про те, що потрібна лише банківська картка та реєстрація: українцям виплатять по 1000 доларів допомоги

Крім того, Знай.ua повідомляв, жити у позику стане дорожче: в Україні зросли відсотки кредитів