У холодильниках українців рідше з'являтимуться м'ясні продукти, оскільки ціни на них зростають жахливими темпами. Скільки коштуватимуть сосиски, сардельки та варена ковбаса, показують дані моніторингу, опубліковані на порталі "Мінфін".

Гаманці на українців чекає черговий удар - супермаркети несподівано переглянули ціни на популярну м'ясну продукцію. Складніше дозволити собі сосиски та ковбасу. Водночас сардельки частково в ціні не змінилися, а частково подешевшали.

Супермаркет. Фото: скрін youtube
Супермаркет. Фото: скрін youtube

Ціни на сосиски та сардельки

Середня вартість сосисок "Бащинський" філейні збільшилася з 217,28 до 227,87 гривні за кілограм. Знайти продукт можна за ціною від 219 до 234,70 грн залежно від торгової мережі.

Ціни на сосиски. Фото: скрін Мінфін
Ціни на сосиски. Фото: скрін Мінфін

Популярні новини зараз
"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося
Показати ще

Сардельки із сиром у ціні не змінилися в середньому продаються по 223,70 гривні за кілограм. Водночас сардельки "Алан Женевські" із сиром подешевшали з 320,02 до 275,67 гривні за кілограм. Незначно змінилася вартість молочних сардельок "Ятрань" - цінник знизився на 32 копійки, до 116,31 гривні за кіло.

Ціни на сардельки. Фото: скрін Мінфін
Ціни на сардельки. Фото: скрін Мінфін

Ціни на ковбасу

Ковбаса варена "Алан" докторська злетіла у ціні з 337,15 до 361,43 гривні за кілограм. Водночас "Докторська" ковбаса у мережі Auchan піднялася у вартості з 287,75 до 299 гривень за кіло.

Ціни на ковбасу. Фото: скрін Мінфін
Ціни на ковбасу. Фото: скрін Мінфін

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, ціни на лимони злетіли, а ось мандаринами можна запастись: в Україні оновили вартість популярних фруктів.

Також наш портал інформував, банани, цитрусові та риба стануть на вагу золота: українцям розповіли, що буде з цінами на продукти у 2024 році.

Крім того, ми писали, ціни на курятину: чи варто забивати морозилку м'ясом про запас, прогноз експерта.