В Україні оголосили про роздачу безкоштовних ноутбуків для навчання, роботи чи саморозвитку. Для отримання допомоги потрібно обов'язково подати заявку. Деталі та умови пояснили на facebook-сторінці благодійного фонду "Жіночі можливості в Україні".

Благодійний фонд запустив проєкт "В мережі", в рамках якого надає допомогу багатодітним українцям у вигляді безкоштовних ноутбуків. Техніка надається для навчання, роботи чи саморозвитку.

Українки. Фото: скрін youtube
Українки. Фото: скрін youtube

Заявки на безкоштовні ноутбуки можна подавати до 28 січня 2024 року. При цьому кандидатки мають відповідати деяким критеріям.

Хто може отримати допомогу:

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще
  • українки, які виховують трьох та більше дітей у сім'ї;
  • жінки, які мають статус внутрішньо переміщеного та особи та відповідну довідку;
  • або жінки, чиї чоловіки перебувають у складі ЗСУ.

Ноутбук. Фото: скрін youtube
Ноутбук. Фото: скрін youtube

"Ми хочемо, щоб попри важкі воєнні умови, вимушену евакуацію з рідних міст, початок власної справи з нуля ці жінки залишалися увімкненими у ритм сучасного життя та цифрового світу", - зазначили у фонді.

Заповнити заявку для отримання ноутбука можна за цим посиланням.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, потрібна лише банківська карта та реєстрація: українцям виплатять по 1000 доларів допомоги.

Також наш портал інформував, батьки можуть отримати грошову допомогу від держави: яким категоріям виплачуватиметься.

Крім того, ми писали, трьом категоріям українців виплатять чималі кошти: як оформити допомогу у 20 тисяч гривень.