Під час призначення субсидії враховують велику кількість факторів. Мова йже про сукупний дохід, кількість осіб та місце проживання родини та інше.

Українцям пояснили, у якому випадку громадяни можуть розраховувати на одержання субсидії, навіть після переїзду.

Субсидії / фото
Субсидії / фото

Щоб не втратити допомогу, необхідно повідомити Пенсійний Фонд про цю новину протягом місяця, після того місяця в якому ви приїжджаєте.

Про це повідомляють на порталі безкоштовної юридичної допомоги.

Популярні новини зараз
Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Зазначається, що для щоб продовжити отримувати субсидію за новою адресою, необхідно подати нову декларацію про доходи та заяву вже з новим місцем проживання.

Фахівці також звертають увагу на те, що якщо ви евакуюєтесь та отримуєте довідку ВПО на новому місці, мати договір оренди житла для оформлення "нової" субсидії не обов'язково.

Субсидії / фото
Субсидії / фото

Якщо ж ви не просто переїхали, а продали своє житло, то ці гроші не врахуються в сукупний дохід домогосподарства і вам не скасують субсидію лише у тому випадку, якщо нову квартиру або будинок ви купили протягом шести місяців після продажу попереднього і це ваше єдине житло.

Також наш портал повідомляв, потрібна лише банківська карта та реєстрація: українцям виплатять по 1000 доларів допомоги

Раніше Знай.ua стало відомо про те, що українцям знову роздають безкоштовні продуктові набори: пощастило ще одній області

Вам буде цікаво дізнатися, що доторкнеться не лише пенсій: для яких виплат в Україні повернуть індексацію