Українки з Київської та Житомирської області, які люблять доглядати дітей, можуть взяти участь у програмі зі створення власних дитсадків будинку і отримати на це грант.

Ініціатива Мінреінтеграції за підтримки міжнародних організацій спрямована на розвиток доступних послуг з догляду та розвитку малюків. Про це повідомляється на офіційній сторінці Telegram.

Дитсадок, фото: скріншот з відео
Дитсадок, фото: скріншот з відео

У рамках конкурсу 30 учасниць віком 18-54 років пройдуть безкоштовне навчання з основ відкриття та ведення такого бізнесу.

"П'ять найбільш мотивованих учасниць отримають фінансову допомогу до 5 тисяч доларів США у гривневому еквіваленті. Важливо, щоб створені у дитсадках послуги були доступні населенню з обмеженими фінансовими можливостями”, - заявляють на офіційній сторінці.

Популярні новини зараз
Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Охочі можуть подати заявку на участь до 28 січня, заповнивши анкету на сайті Мінреінтеграції.

Дитсадок, фото: ДСНС
Дитсадок, фото: ДСНС

Ініціатива дає шанс українкам реалізувати себе у сфері дошкільної освіти, створивши власну установу за фінансової підтримки держави. А дітям – отримати якісний догляд та розвиток. Однак як буде насправді – ми побачимо лише згодом, після того, як учасниці буде обрано, а їхнє завдання буде виконане.

Нагадаємо, трьом категоріям українців виплатять чималі кошти: як оформити допомогу у 20 тисяч гривень

Як повідомляв "Знай.uа", реєстрація на багатоцільову грошову допомогу: хто має шанс на нові виплати

Знай.uа писав, виплати допомоги у 2024 році: українцям пояснили, до яких змін готуватися